Home PageFacebookRSS News Feed
PocketGPS
Web
Read the current newsletter! Weekly
Newsletter
SatNav,GPS,Navigation
Luxury 4 bedroom villa for rent in the Disney Orlando Florida area.
Pocket GPS World - SatNavs | GPS | Speed Cameras: Forums

Pocket GPS World :: View topic - Anyone using Anquet on WM6?
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in for private messagesLog in for private messages   Log inLog in 

Anyone using Anquet on WM6?

 
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> Anquet
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pennyandchris
Occasional Visitor


Joined: Jan 04, 2008
Posts: 44

PostPosted: Fri Jun 27, 2008 1:45 pm    Post subject: Anyone using Anquet on WM6? Reply with quote

Anyone using Anquet successfully on WM6?

I've tried on a Smartphone (HP514) and a PPC (Orbit 2).

It'll install, and show maps, but when you try to 'connect to GPS' it just freezes.

Reported this to Anquet customer support and they were no help at all. Suggested other progs were taking over the GPS, which is absolute Censored because I've tried it with nothing else installed.

Any advice appreciated.
Back to top
View user's profile Send private message
CaptainZed
Occasional Visitor


Joined: Nov 14, 2007
Posts: 6

PostPosted: Mon Jun 30, 2008 1:36 pm    Post subject: I am running it without a problem Reply with quote

I am using a mio P360, rather than a mobile. Runs fine for me (certasinly better than on my old Mio 168)
Back to top
View user's profile Send private message
philpugh
Lifetime Member


Joined: Dec 28, 2005
Posts: 2003
Location: Antrobus, Cheshire

PostPosted: Mon Jun 30, 2008 10:28 pm    Post subject: Re: Anyone using Anquet on WM6? Reply with quote

pennyandchris wrote:
Anyone using Anquet successfully on WM6?

I've tried on a Smartphone (HP514) and a PPC (Orbit 2).

It'll install, and show maps, but when you try to 'connect to GPS' it just freezes.

Reported this to Anquet customer support and they were no help at all. Suggested other progs were taking over the GPS, which is absolute Censored because I've tried it with nothing else installed.

Any advice appreciated.


You aren't using the GPS 'sharing' applet on WM6 are you? If so - disable it and use the native GPS port.

Also check with the mobile phone manuf that they aren't 'interfering' with the connectivity of the internal GPS.

Does any other satnav s/w see the GPS?
_________________
Phil
Back to top
View user's profile Send private message
pennyandchris
Occasional Visitor


Joined: Jan 04, 2008
Posts: 44

PostPosted: Wed Jul 02, 2008 8:11 am    Post subject: Re: Anyone using Anquet on WM6? Reply with quote

philpugh wrote:


You aren't using the GPS 'sharing' applet on WM6 are you? If so - disable it and use the native GPS port.

Also check with the mobile phone manuf that they aren't 'interfering' with the connectivity of the internal GPS.

Does any other satnav s/w see the GPS?


I've not installed a GPS 'sharing' applet. If it's native to WM6, where might I find it to disable?

Memory Map and A-Z (and CoPilot) work fine with standard settings - NMEA0183, 4800 baud rate, COM4 I think
Back to top
View user's profile Send private message
pennyandchris
Occasional Visitor


Joined: Jan 04, 2008
Posts: 44

PostPosted: Wed Jul 23, 2008 7:54 am    Post subject: Anquet 6.2.5.0 still useless to me Reply with quote

Just installed 6.2.5.0 on my PC, and EVEN with this version, it doesn't work properly with Windows Mobile 6 on my XDA Orbit 2.

The maps load, and open up ok, but when I try to configure GPS it still just hangs. I'm using GPS settings as follows: COM4 NMEA 0183, 4800 baud rate. It works fine with A-Z, Memory Map and Co Pilot.

I've ensured that nothing else is running and using the GPS, but it still hangs. Makes the Anquet software useless to me.
Back to top
View user's profile Send private message
pennyandchris
Occasional Visitor


Joined: Jan 04, 2008
Posts: 44

PostPosted: Thu Jul 24, 2008 11:22 am    Post subject: Now working Reply with quote

Contacted Anquet support again and this time they suggested loading GPSGate - apparently some HTC phones with inbuilt GPS use a different encoding for the GPS signal - did this and it works!

All programs (A-Z, Anquet, MM, Co Pilot) can now use the in-built GPS without problems - and it seems to get a fix quicker
Back to top
View user's profile Send private message
nick789uk
Regular Visitor


Joined: Aug 07, 2008
Posts: 61
Location: Leyland UK

PostPosted: Wed Nov 12, 2008 2:10 am    Post subject: Using Anquet on WM6.1 Reply with quote

Hi am using it on windows mobile 6.1 on the W800 with built in GPS and it is working ok, also works with external gps, memory map also works fine and QUO working but trying to get to grips with QUO.
Back to top
View user's profile Send private message







Posted: Today    Post subject: Pocket GPS Advertising

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> Anquet All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group
phpBB port v2.1 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.4 standalone was developed and tested by:
ArtificialIntel, ChatServ, mikem,
sixonetonoffun and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.1 by Nuke Cops 2003 http://www.nukecops.com

Make a Donation



CamerAlert Database

Click here for the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database

Download Speed Camera Database
18.071 (01 Jul 20)



WORLDWIDE SPEED CAMERA SPOTTERS WANTED!

Click here to submit camera positions to the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database


12mth Subscriber memberships awarded every week for verified new camera reports!

Submit Speed Camera Locations Now


CamerAlert Apps



iOS QR Code






Android QR Code







Terms & Privacy


GPS Shopping