Home PageFacebookRSS News Feed
PocketGPS
Web
SatNav,GPS,Navigation
Pocket GPS World - SatNavs | GPS | Speed Cameras: Forums

Pocket GPS World :: View topic - Go x10 mount trade in program. How to get a new mount free.
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in for private messagesLog in for private messages   Log inLog in 

Go x10 mount trade in program. How to get a new mount free.
Goto page 1, 2, 3  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> TomTom Portable Navigation Devices
View previous topic :: View next topic  
Author Message
uocooper
Regular Visitor


Joined: Nov 15, 2005
Posts: 63
Location: Portland, Oregon

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 6:30 am    Post subject: Go x10 mount trade in program. How to get a new mount free. Reply with quote

https://www.tomtom.com/newdock/

TomTom Inc. has determined that a limited number of windshield mounts included with shipments of the GO 510 and 910 do not perform to our standards. These mounts can result in the device drooping or in a loose power connection (i.e., battery may not charge fully).

Importantly, TomTom stands behind its products and its customers and will replace free of charge any mount that is not functioning properly.

Simply register your device by clicking on the link below and we will determine if you are eligible to have your windshield mount replaced. You will receive your new mount within 4 weeks from placing your order.

One free windshield mount is allowed per eligible device.

https://www.tomtom.com/newdock/
_________________
Creator of the Bright & Vivid scheme available through HOME.

Report map errors- http://mapinsight.teleatlas.com
Back to top
View user's profile Send private message
Andy_P
Pocket GPS Moderator
Pocket GPS Moderator


Joined: Jun 04, 2005
Posts: 19991
Location: West and Southwest London

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 1:20 pm    Post subject: Reply with quote

Wow!
Although the fact that they will replace dodgy mounts is old news, the fact that they are admitting it publicly is certainly new!

Funny though, although it looks like uocooper's post is actually a quote from TomTom ("...do not perform to our standards"), the text on the page he links to is different; have they already had to re-word it?.
Back to top
View user's profile Send private message
Traveller
Occasional Visitor


Joined: Jun 14, 2004
Posts: 34
Location: Merseyside UK

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 1:41 pm    Post subject: Reply with quote

I have just bought a GO 910, how can I tell if my mount is the new version or not?
Back to top
View user's profile Send private message
Andy_P
Pocket GPS Moderator
Pocket GPS Moderator


Joined: Jun 04, 2005
Posts: 19991
Location: West and Southwest London

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 1:48 pm    Post subject: Reply with quote

Unfortunately the part numbers are exactly the same Rolling Eyes . There are some side by side pictures HERE
Back to top
View user's profile Send private message
Traveller
Occasional Visitor


Joined: Jun 14, 2004
Posts: 34
Location: Merseyside UK

PostPosted: Fri Sep 22, 2006 2:00 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks
Smile
Back to top
View user's profile Send private message
pete1336
Lifetime Member


Joined: Jul 22, 2006
Posts: 274
Location: North Wales

PostPosted: Sun Oct 15, 2006 9:14 am    Post subject: Reply with quote

Thanks for posting about this, I bought my 510 from Halfords in the UK a few months ago. It hasn't had a lot of use and I've noticed no particular problem with the mount...but they're sending the new one, should be with me in 10 days.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DrMips
Occasional Visitor


Joined: Aug 30, 2005
Posts: 20
Location: England

PostPosted: Sat Oct 21, 2006 3:04 pm    Post subject: Reply with quote

I got my new mount. Thanks TomTom!!! :D

It has a lot of play, and it does not lose the connection. Unfortunately it's impossible to lock the mount (second click) Sad . Even with the mount in my hand it won't lock. Although it doesn't lock (second click), it seems to keep stuck to the window. Confused Maybe they forgot to send me the spanner Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
MELennium
Frequent Visitor


Joined: Sep 25, 2005
Posts: 337
Location: County Durham

PostPosted: Sat Oct 21, 2006 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

DrMips wrote:

Quote:
Unfortunately it's impossible to lock the mount (second click) . Even with the mount in my hand it won't lock. Although it doesn't lock (second click), it seems to keep stuck to the window.



Get back in touch with Tomtom, tell them this one is faulty & they should replace it.
_________________
TomTom Go 910 (3) v.6.522 Map Western Europe v.650 with useless TMC receiver
Ex. owner TomTom 910 (2) Returned Faulty
Ex. owner TomTom 910 (1) Returned Faulty
Ex. owner TomTom One v.5.420 Map UK v.605
Ex. owner Garmin i3 v.2.7 Map UK V.7
Back to top
View user's profile Send private message
idiot
Regular Visitor


Joined: Aug 22, 2005
Posts: 72

PostPosted: Sat Oct 21, 2006 3:30 pm    Post subject: Reply with quote

Oh and Halfords were so rude about the problem with my 510 mount,in the end had to involve Trading Standards.
Back to top
View user's profile Send private message
OrangeJuiceMan
Occasional Visitor


Joined: Jun 06, 2006
Posts: 39
Location: Adrift on the Sea Of Life

PostPosted: Tue Oct 24, 2006 2:33 am    Post subject: Reply with quote

Don't ya just lurv Halfords? If they spent more money on customer service training for their staff* and a bit less running cars around race tracks, they might keep more of their customers. They refused to give me a telephone nmuber for TomTom AND said the mount I had (in several pieces) was broken due to misuse.

* on second thoughts - make that ANY KIND of training.



OJM
_________________
Driving a GO930 that thinks it's a Rider 3
App: 9.205 OS:547200 GPS v1.21 Boot: 5.5250
v895 Maps: Europe, N & S America
TTS - ASR - ALG - IQR etc
PGPSW Cameras with Voice Warnings
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
WafuDude
Occasional Visitor


Joined: Feb 20, 2005
Posts: 48
Location: Southampton, UK

PostPosted: Wed Dec 06, 2006 1:08 pm    Post subject: Reply with quote

I am having problems entering my serial number as it keeps coming up as an invalid format, yet I am typing it exactly as it is displayed on the bottom of my TomTom 510. Any suggestions anyone?
Back to top
View user's profile Send private message
JimC
Occasional Visitor


Joined: 17/04/2003 10:28:37
Posts: 32
Location: United Kingdom

PostPosted: Fri Dec 08, 2006 9:04 pm    Post subject: Reply with quote

WafuDude wrote:
I am having problems entering my serial number as it keeps coming up as an invalid format, yet I am typing it exactly as it is displayed on the bottom of my TomTom 510. Any suggestions anyone?


I have just the same problem with my 910 serial number. Currently waiting for TT to get back to me.
_________________
Jim
Back to top
View user's profile Send private message
mike007
Regular Visitor


Joined: Sep 13, 2004
Posts: 70

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 2:14 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
I am having problems entering my serial number as it keeps coming up as an invalid format, yet I am typing it exactly as it is displayed on the bottom of my TomTom 510. Any suggestions anyone?


I am having the same problem entering my s number for my tomtom 910,it says "INVALID FORMAT" or something like that Exclamation

I asked the man in PC WORLD about the docks and he just shruuged his shoulders and said "dont know you should be alright your buying a 910 not a tomtom 1 GB" :P :P
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JimC
Occasional Visitor


Joined: 17/04/2003 10:28:37
Posts: 32
Location: United Kingdom

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 2:43 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
I am having the same problem entering my s number for my tomtom 910,it says "INVALID FORMAT" or something like that Exclamation


I contacted tomtom direct quoting my serial number and they got back to me to say they will send me a new mount. They did not say anything about why the problem with the serial numbers arises.
_________________
Jim
Back to top
View user's profile Send private message
WafuDude
Occasional Visitor


Joined: Feb 20, 2005
Posts: 48
Location: Southampton, UK

PostPosted: Tue Dec 12, 2006 7:13 pm    Post subject: Reply with quote

That sounds encouraging. Have you got the phone number that you used? I'll give them a call.

Cheers!
Back to top
View user's profile Send private message







Posted: Today    Post subject: Pocket GPS Advertising

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> TomTom Portable Navigation Devices All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Make a Donation



CamerAlert Database

Click here for the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database

Download Speed Camera Database
21.094 (27 Sep 23)



WORLDWIDE SPEED CAMERA SPOTTERS WANTED!

Click here to submit camera positions to the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database


12mth Subscriber memberships awarded every week for verified new camera reports!

Submit Speed Camera Locations Now


CamerAlert Apps



iOS QR Code






Android QR Code







Terms & Privacy


GPS Shopping