Home PageFacebookRSS News Feed
PocketGPS
Web
SatNav,GPS,Navigation
Pocket GPS World - SatNavs | GPS | Speed Cameras: Forums

Pocket GPS World :: View topic - SDK error - help please
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in for private messagesLog in for private messages   Log inLog in 

SDK error - help please

 
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> TomTom Software-Only Products
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Cujo
Occasional Visitor


Joined: Jun 22, 2005
Posts: 49

PostPosted: Sun Oct 02, 2005 7:33 pm    Post subject: SDK error - help please Reply with quote

For the first time I can say that tt5 really let me down Embarassed

On a long motorcycle ride, it worked perfectly for about 100 miles. After a stop, returned to the bike to find a SDK error notification on the screen. The exact message was: comms-> NrReceiveFields () >0.

Hitting the ok tab brings up a HandleCommand message - no fields in command.

Even a soft reset won't get rid of it. Unserneath this was the map of my home address and not where I actually was.

For the record: Ipaq hx2110 running tt5.1 with the latest version of checkpoint running. I was using the itineary with a route uploaded from Autoroute.

Any help with the cause and how to cure it would be most welcome.
Back to top
View user's profile Send private message
lbendlin
Pocket GPS Staff
Pocket GPS Staff


Joined: 02/11/2002 22:41:59
Posts: 11878
Location: Massachusetts, USA

PostPosted: Mon Oct 03, 2005 12:43 am    Post subject: Reply with quote

your \TomTom\SdkRegistry\tomtom.mnu file got corrupted. replace it with a "good" version.
_________________
Lutz

Report Map Errors here:
TomTom/TeleAtlas NAVTEQ
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Cujo
Occasional Visitor


Joined: Jun 22, 2005
Posts: 49

PostPosted: Tue Oct 04, 2005 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

Sort of got round it under my own steam. After a search on the internet using the error code (only foreign sites came up though), I noticed they all mentioned Checkpoint. A reinstallation of Checkpoint from my computer got it up and running again.

Prior to reading your reply, I had tried a restore on the registry and tt5 with no luck. Unfortunately I can't remember if I tried a restore for Checkpoint.

As I'm relying on Tom Tom quite a lot for long trips, I'll think I'll keep my Loox600 that was going to end up on ebay in reserve. Just in case of any further diasters!
Back to top
View user's profile Send private message







Posted: Today    Post subject: Pocket GPS Advertising

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> TomTom Software-Only Products All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Make a Donation



CamerAlert Database

Click here for the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database

Download Speed Camera Database
22.042 (10 Apr 24)



WORLDWIDE SPEED CAMERA SPOTTERS WANTED!

Click here to submit camera positions to the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database


12mth Subscriber memberships awarded every week for verified new camera reports!

Submit Speed Camera Locations Now


CamerAlert Apps



iOS QR Code






Android QR Code







Terms & Privacy


GPS Shopping