Home PageFacebookRSS News Feed
PocketGPS
Web
Read the current newsletter! Weekly
Newsletter
SatNav,GPS,Navigation
Luxury 4 Bedroom Villa For Rent In Disney Orlando Florida
Pocket GPS World - SatNavs | GPS | Speed Cameras: Forums

Pocket GPS World :: View topic - View posts since last visit - doesn't work any more
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in for private messagesLog in for private messages   Log inLog in 

View posts since last visit - doesn't work any more
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> Guestbook and Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Talkingbollox
Frequent Visitor


Joined: 14/10/2002 15:11:34
Posts: 439
Location: United Kingdom

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 11:25 am    Post subject: View posts since last visit - doesn't work any more Reply with quote

Since yesterday, selecting the above after logging in to the forums no longer bring up the table of latest posts. What's happened please?

I also noticed that at some point yesterday the "Our Site" panel on the left had only three options in it. I think they were "Home", "Downloads" and "Forums".

Have there been some tweaks to the software behind the scenes?
Back to top
View user's profile Send private message
xantia
Regular Visitor


Joined: 30/12/2002 14:19:38
Posts: 78
Location: West Midlands. U.K.

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 11:26 am    Post subject: Reply with quote

I have noticed this also.

Mike
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Tim Buxton
Pocket GPS Moderator
Pocket GPS Moderator


Joined: 14/09/2002 20:56:18
Posts: 5231
Location: Surrey, United Kingdom

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

Are you still having problems? It worked fine for me this morning. Have you tried deleting your PocketGPSWorld cookie and logging on again? Judging by the different footer regarding PHPNuke (didn't it show the version number and a lot more other info before?) I'd say that some changes have been made....
_________________
Tim
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Tim Buxton
Pocket GPS Moderator
Pocket GPS Moderator


Joined: 14/09/2002 20:56:18
Posts: 5231
Location: Surrey, United Kingdom

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 12:38 pm    Post subject: Reply with quote

Well, I must be going crazy. I thought the extra info had disappeared, but there it is, right under my post! I thought it had been at the bottom of the screen.
_________________
Tim
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Talkingbollox
Frequent Visitor


Joined: 14/10/2002 15:11:34
Posts: 439
Location: United Kingdom

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

Tim Buxton wrote:
Are you still having problems? It worked fine for me this morning. Have you tried deleting your PocketGPSWorld cookie and logging on again?


I did what you suggested, Tim, but it's still not working.
Back to top
View user's profile Send private message
clivers
Regular Visitor


Joined: 03/07/2003 09:14:39
Posts: 185
Location: Portsmouth, Hampshire, UK.

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 5:09 pm    Post subject: Reply with quote

same here from yesterday...deleted cookie and just the same
_________________
Ipaq 3970, Ipaq 2210 X2, Smart ST V1, Tomtom V3+V5, CoPilot V5, AA Navigator, Tomtom Bluetooth GPS, Navman 3450i Jacket, Navman Bluetooth GPS, Holux GM270, Fortuna GPS-PocketXtrack
, Tomtom GO V5 Classic, Road Angel Classic.
Back to top
View user's profile Send private message
Dave
Frequent Visitor


Joined: Sep 10, 2003
Posts: 6460
Location: UK

PostPosted: Sun Nov 28, 2004 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

The reason why some of the modules went offline on Friday evening was because we were performing some upgrades on the test server in readiness for the live server, but unfortunately some of the changes affected the live server. As we were part way through an upgrade on the live server we decided to take the bull by the horns and continue the upgrade.

I've checked the the View posts since last login and it's working for me on both my account and a non-admin account, so I can only think you have a corrupted cookie or a cookie blocker that's causing a problem.

Once you've logged in, if you click any other link before going to the last posts link then it will show nothing (this is how it has always worked).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
nej
Frequent Visitor


Joined: Jun 16, 2004
Posts: 454
Location: London, Ingerlund

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 10:25 am    Post subject: Reply with quote

I had the same problem this morning - we can't ALL have corrupted cookies. It had logged me in fine, and as always I went straight to the forum and clicked to view posts since last visit, but nothing.

I hadn't logged in since Frioday afternoon - maybe the upgrade did something it shouldn't have?!
Back to top
View user's profile Send private message
kartracer
Frequent Visitor


Joined: 26/03/2003 20:15:33
Posts: 502
Location: United Kingdom

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 10:56 am    Post subject: Reply with quote

nej wrote:
I had the same problem this morning - we can't ALL have corrupted cookies.

Ditto. In fact I deleted ALL of my cookies yesterday in an unsuccessful attempt to get it to work again.
_________________
Kam
Back to top
View user's profile Send private message
nej
Frequent Visitor


Joined: Jun 16, 2004
Posts: 454
Location: London, Ingerlund

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 2:12 pm    Post subject: Reply with quote

Still having problem. Have now deleted cookies and will try again this afternoon. Seems to be server-side though... (and very irritating!)
Back to top
View user's profile Send private message
Dave
Frequent Visitor


Joined: Sep 10, 2003
Posts: 6460
Location: UK

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 3:53 pm    Post subject: Reply with quote

Guys, you need to do a bit of fault diagnosing. To say all are having problems isn't the case. 5 out of nearly 10,000 users is a very small percentage which suggests to me it's a browser based issue, a local cache issue or your ISP is caching web pages.

I have tested this on 3 different PC's under 4 different accounts and I am not seeing this problem at all.

1) Which browser are you running
2) Which version (including dot release and service pack).
3) Which URL are you going to to get to the forum ?
4) Once at PocketGPSWorld.com what links are you clicking on before clicking the view last posts ?
5) Goto the main forum view (top right) do you see the word LOG IN ?
6) What happens when you try using a different web browser ?
7) Which popup blockers, anti-spam tools are you running ? e.g. Zone Alarm, Google / Yahoo Toolbar ?
8 ) Have you tried to disable or exit the anti spam tools or allow popups ?
9) Are you forced to LOG IN every time you come back to the site ?
10)Which ISP are you using, and does it work okay if you try another ISP (e.g. at work or home) ?
11)If using IE, goto TOOLS | INTERNET OPTIONS | CONNECTIONS | LAN SETTINGS, untick every tick box, close IE and re-open, then try to come to the forum, does it work now ?
12)Which OS version are you running and at what Service Pack level ?

Bear in mind that there may not be new posts since your last visit if you are testing this and that your own post won't be seen as a new post because you've already seen it when you've posted it.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
nej
Frequent Visitor


Joined: Jun 16, 2004
Posts: 454
Location: London, Ingerlund

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 4:17 pm    Post subject: Reply with quote

Dave/Everyone,

If this helps at all:

I'm using Firefox, but will try next time using IE.
Currently accessing at work but will try from home as well later, which would determine if it's a local-PC or cachine issue.
Am going to www.pocketgpsworld.com
Do not have to login. I did delete my pocketgps cookies and then obviously had to login, but still no posts since last visit.
Running no popup-blockers/anti-spam on this PC, no Google toolbars or anything
As for the ISP, it's MCI at work and telewest at home.

I can't believe it's entirely local-PC related, as suddenly a few people are experiencing this all at once. My guess is that the upgrades have caused an issue with something that we all have in common (maybe Firefox?), and that's why it's not as widespread.

Incidentaly, I've just tried another site that uses the same forum software (PhpBB although a slightly different version) and can do it fine on that, using Firefox or IE.

What's everyone using - maybe we can narrow it down.
Back to top
View user's profile Send private message
kartracer
Frequent Visitor


Joined: 26/03/2003 20:15:33
Posts: 502
Location: United Kingdom

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 4:27 pm    Post subject: Reply with quote

Dave,

1) Firefox
2) 1.0
3) http://www.pocketgpsworld.com
4) Forums
5) No. I usually see Log OUT and ignore it but I have tried logging out and back in again.
6) Same result with Internet Explorer.
7) All turned off.
8) See 7.
9) No.
10) Freedom to Surf
11)
12) XP SP2

UPDATE: I think it might be fixed for me now. I normally use a bookmark to www.pocketgpsworld.com, but just now I logged in at www.pocketgpsworld.com and it all seems OK now. Question
_________________
Kam
Back to top
View user's profile Send private message
nej
Frequent Visitor


Joined: Jun 16, 2004
Posts: 454
Location: London, Ingerlund

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

Yup, that seems to be the problem.

I just changed my bookmark to www.pocketgpsworld.com and now it works.

Well done Kartracer!!
Back to top
View user's profile Send private message
Dave
Frequent Visitor


Joined: Sep 10, 2003
Posts: 6460
Location: UK

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 10:47 pm    Post subject: Reply with quote

There has always been a problem with using the site across two domains, so if you have gone in on say pocketgpsworld.com and that's where your cookie is set, and you then click a link that someone posted in the forum pointing to pocketgpsworld.com the cookie will log you in sometimes but it will get confused.

The latest patches have actually provided full support to firefox (there apparently were a few minor issues), but AFAIK nothing else has changed.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website







Posted: Today    Post subject: Pocket GPS Advertising

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> Guestbook and Feedback All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group
phpBB port v2.1 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.4 standalone was developed and tested by:
ArtificialIntel, ChatServ, mikem,
sixonetonoffun and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.1 by Nuke Cops 2003 http://www.nukecops.com

Make a Donation



CamerAlert Database

Click here for the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database

Download Speed Camera Database
20.013 (19 Jan 22)



WORLDWIDE SPEED CAMERA SPOTTERS WANTED!

Click here to submit camera positions to the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database


12mth Subscriber memberships awarded every week for verified new camera reports!

Submit Speed Camera Locations Now


CamerAlert Apps



iOS QR Code






Android QR Code







Terms & Privacy


GPS Shopping