Home PageFacebookRSS News Feed
PocketGPS
Web
Read the current newsletter! Weekly
Newsletter
SatNav,GPS,Navigation
MacFixer, the iPhone, iPod, and iPad specialists
Pocket GPS World - SatNavs | GPS | Speed Cameras: Forums

Pocket GPS World :: View topic - Help With TomTom v5
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in for private messagesLog in for private messages   Log inLog in 

Help With TomTom v5

 
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> TomTom Software-Only Products
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mikwillo
Occasional Visitor


Joined: Nov 16, 2006
Posts: 4

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 11:12 pm    Post subject: Help With TomTom v5 Reply with quote

I am currently running TomTom v5 on my HP IPAQ PDA and was wondering if anyone else has this issue with TomTom.

When TomTom is running on my PDA, the road names I am driving on that are displayed on screen are correct. :P

When I enter a route to navigate to, TomTom does not display the name of teh current road but it displays the name of my next road. :x

For example, I work in Manchester so to get to work I use the M58 then M6 then M62 then M60.

When I am on the M58, the road name displayed in the M6. When I am on the M6, the road name displayed is the M62 etc...

Is thie issue caused by a setting I am not aware of?
Back to top
View user's profile Send private message
Tim Buxton
Pocket GPS Moderator
Pocket GPS Moderator


Joined: 14/09/2002 20:56:18
Posts: 5231
Location: Surrey, United Kingdom

PostPosted: Thu Jan 11, 2007 11:20 pm    Post subject: Reply with quote

When you are navigating, the screen shows the next (major) road you will travel on. That's the way it is....
_________________
Tim
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
fishfinder
Occasional Visitor


Joined: Jan 11, 2007
Posts: 3

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 1:53 am    Post subject: Another Ipaq tomTom problem Reply with quote

Hi,
I have recently loaded Tom Tom software on my seldom used Ipaq series 3715. The software performs great when I keep the application running on the PDA, but when I exit the application and restart all of my saved data seems to disappear and it reverts to the original setting when first loaded. Have I missed out on a configuration change somewhere or is there some file I can change in the SD card or PDA memory. Not really sure where data is currently saved. I had planned to update the maps for the new navteq version including all of the Irish road system. Hoping that I have just missed out on some simple setting but have found no similar postings of this problem so far.
HELP Confused
Back to top
View user's profile Send private message
Oldboy
Pocket GPS Moderator
Pocket GPS Moderator


Joined: Dec 08, 2004
Posts: 10632
Location: Suffolk, UK

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 7:39 am    Post subject: Re: Another Ipaq tomTom problem Reply with quote

fishfinder wrote:
, but when I exit the application and restart all of my saved data seems to disappear and it reverts to the original setting when first loaded.
Have a read through THIS.

Also make sure the Memory Card is not set to Read-Only.
_________________
Richard

TT 910 V7.903 (9183/081205) OS:2344
Europe version 1045.10005
TT Via 135 App 12.075
Western Europe v1082
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
fishfinder
Occasional Visitor


Joined: Jan 11, 2007
Posts: 3

PostPosted: Sat Jan 13, 2007 3:30 am    Post subject: Problem Solved Reply with quote

Thank you for that and glad to know I am not alone. Now I can plan my fishing trips for the next few weeks until the weather improves. Good work. will be recommending this format of discussion forum to my other software suppliers.
Back to top
View user's profile Send private message
fishfinder
Occasional Visitor


Joined: Jan 11, 2007
Posts: 3

PostPosted: Tue Jan 30, 2007 10:43 am    Post subject: Map Update Reply with quote

I have purchased AA Navigator 2007 which has all the maps for Ireland and wondered if I can use these maps with Tom Tom Navigator which has superior navigation displays and itenerary plannong. Is there any particular way for uploading the maps into the Tom Tom map folder??
Back to top
View user's profile Send private message
philpugh
Lifetime Member


Joined: Dec 28, 2005
Posts: 2003
Location: Antrobus, Cheshire

PostPosted: Tue Jan 30, 2007 10:47 am    Post subject: Reply with quote

'fraid not. That's just the way things are with the maps.
Back to top
View user's profile Send private message







Posted: Today    Post subject: Pocket GPS Advertising

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> TomTom Software-Only Products All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB 2.0.11 © 2001 phpBB Group
phpBB port v2.1 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.4 standalone was developed and tested by:
ArtificialIntel, ChatServ, mikem,
sixonetonoffun and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.1 by Nuke Cops 2003 http://www.nukecops.com

Make a Donation



CamerAlert Database

Click here for the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database

Download Speed Camera Database
20.054 (25 May 22)



WORLDWIDE SPEED CAMERA SPOTTERS WANTED!

Click here to submit camera positions to the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database


12mth Subscriber memberships awarded every week for verified new camera reports!

Submit Speed Camera Locations Now


CamerAlert Apps



iOS QR Code






Android QR Code







Terms & Privacy


GPS Shopping