Home PageFacebookRSS News Feed
PocketGPS
Web
SatNav,GPS,Navigation
Pocket GPS World - SatNavs | GPS | Speed Cameras: Forums

Pocket GPS World :: View topic - TTN5 UK map on TTN3
 Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile   Log in for private messagesLog in for private messages   Log inLog in 

TTN5 UK map on TTN3

 
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> TomTom Software-Only Products
View previous topic :: View next topic  
Author Message
divadiow
Occasional Visitor


Joined: Jun 14, 2005
Posts: 30

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 12:22 pm    Post subject: TTN5 UK map on TTN3 Reply with quote

if it's possible I'd purchase TTN5 for the map and carry on using TTN3. I've done this is the HP Pack. TTN3 with checkpoint/ ukpostcode is perfect- just needs newer maps.

thanks
Back to top
View user's profile Send private message
AllenJames
Regular Visitor


Joined: Oct 30, 2004
Posts: 78

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

I guess you are the sadsack from 709online ?
_________________
Garmin Edge 800 (cycling)
Magellan GPS315 (Geocaching)
Tomtom Go (driving)
iPhone 5 (phoning)
Back to top
View user's profile Send private message
divadiow
Occasional Visitor


Joined: Jun 14, 2005
Posts: 30

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 7:56 pm    Post subject: Reply with quote

why yes, long time no see :D
Back to top
View user's profile Send private message
Houdini
Banned


Joined: Dec 12, 2004
Posts: 38

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

Well... there was a rumor that tt3 maps could be used with tt5, simply by editing the map .pna file using a text editor....

this involved changing the three digit number of the map to start with 5 instead of 3, therefore the reverse may also be true... change the 5 to a 3 !
Back to top
View user's profile Send private message
JNeail
Occasional Visitor


Joined: May 17, 2005
Posts: 16
Location: Atherstone, Warks, UK

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 9:27 pm    Post subject: Reply with quote

I heard you could use TTN4 (Palm or TomTom go) maps with TTN3 (PockepPC), but have never made it work, so if you CAN make TTN 5 maps work with TTN3 I'd like to know how. Also people often talk about getting a post code update to work with TTN3, is this the file that came with the TTN5 upgrade CDs (installs as ZIPs)?

Instructions to make this work would be excellent, I know it's not the most correct thing to do, but I have actually paid for both TTN3 and TTN5, but as TTN5 is rubbish (too buggy), the maps may offer some compensation until TomTom release a major fix!

Regards
Jaime
_________________
HP Hx2410, TTN3/5, CheckPOInt 3.2, GlobatSat BT318.
Brodit H/Wired PPC Holder Kit
New Volvo S40 SE - GPS Ariel on rear shelf
Integrated Volvo Phone (Crap - Echoes), Motorola V525, SPV E200, Nokia 6310i
>>They call me Gaget Boy!<<
Back to top
View user's profile Send private message







Posted: Today    Post subject: Pocket GPS Advertising

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Pocket GPS World Forum Index -> TomTom Software-Only Products All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Make a Donation



CamerAlert Database

Click here for the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database

Download Speed Camera Database
21.021 (01 Feb 23)



WORLDWIDE SPEED CAMERA SPOTTERS WANTED!

Click here to submit camera positions to the PocketGPSWorld.com Speed Camera Database


12mth Subscriber memberships awarded every week for verified new camera reports!

Submit Speed Camera Locations Now


CamerAlert Apps



iOS QR Code






Android QR Code







Terms & Privacy


GPS Shopping